logologo
Вчорашні випускники ОДУВС поповнили лави поліції...

Вчорашні випускники ОДУВС поповнили лави поліції

news-photo

 

Начальник ГУНП в Одеській області Іван Жук та ректор Одеського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець провели зустріч з молодими офіцерами, які вперше приступають до виконання службових обов’язків на посадах у підрозділах поліції Одещини.

 

– Маю честь привітати вас з одним із найважливіших кроків у вашому житті. У цей тяжкий для країни час ви не побоялися труднощів і обрали складний, відповідальний шлях. Будьте наполегливими та досягайте поставлених перед собою цілей, бо ви є найкращими синами і доньками нашої Батьківщини. Найголовніше – пам’ятайте, що саме від вас залежать долі людей, з якими ви працюватимете, яким допомагатимете, тому сумлінно виконуйте поставлені перед вами завдання, будьте чесними, дисциплінованими та порядними. У добрий час, - звернувся у своїй промові до молодих фахівців начальник поліції регіону полковник поліції Іван Жук.

 

1.JPG

 

Зі свого боку ректор Одеського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Дмитро Швець дав настанови випускникам вишу.

 

– Пам’ятайте, що громадяни розраховують на ваш професіоналізм та допомогу. Не підведіть: від вашої роботи і вашого ставлення до людей буде залежати рівень довіри населення до поліції. Продовжуйте щодня працювати над собою. Двері до університету завжди для вас відчинені, - сказав ректор.

 

2.JPG

 

З новопризначеними офіцерами поліції проведено інструктаж. З ними спілкувались керівник управління головної інспекції ГУНП в Одеській області, співробітники кадрового управління, фахівці відділу професійного навчання, поліцейські-психологи, які після аналізу проведених тестувань визначать індивідуальні особливості та потенційні можливості кожного з них.

 

(За матеріалами ГУНП в Одеській області)

 

3.JPG

 

4.JPG

 

5.JPG

 

6.JPG

 

7.JPG

 

8.JPG